Üzenet Közösségi közreműködés

A sorozatpremierek.hu oldal tartalmai nagyrészt a TMDb és IMDb információi, illetve a hazai és nemzetközi csatornák hivatalos bejelentéseiből származnak.
Az oldal szerkesztősége folyamatosan figyeli a különböző hírcsatornákat és a saját szabadidejükben szerkesztik az oldalt. Lehetőség van tartalmak beküldésére a Közösségi hozzájárulás űrlapjai segítségével üzenetben. Ezek nem automatikusan kerülnek ki az oldalra, hanem csak manuális ellenőrzés után. Köszönjük mindenkinek, akik segítenek abban, hogy senki se maradhasson le kedvenc sorozatának premierjéről! Amennyiben segíteni szeretnél a tartalmak aktualizálásában vagy új információk feltöltésében, kérlek vedd figyelembe a következő irányelveket és szabályokat a hozzájárulások beküldése során.


Az űrlapok elérhetőek a linkekre kattintva vagy a Sorozatok/Premierek oldalon és a különböző adatlapokról. Az elbírálás manuális, illetve nem minden esetben kerülnek fel a beküldött információk az oldalra. Igyekszünk mindenre válaszolni, így tudni fogod, ha kikerült vagy valamilyen tartalmi kritérium miatt nem kerülhet ki az beküldött sorozat/premier.

Általános szabályok
Kérlek ezeket vedd figyelembe, amikor rányomsz az Üzenet küldése gombra:
Ne küldj be már létező sorozatot/premiert. Egyes esetekben csak eredeti címen szerepel az oldalon, kérlek ilyenkor próbálj rákeresni és módosításként beküldeni a javaslatot.
Ne küldj be amatőr vagy YouTube tartalmakat, azokat nem tudjuk elfogadni. Vannak természetesen kivételek, amikor egy sorozat vagy műsor YouTube-on kerül bemutatásra vagy ott folytatódik. Alapvetően az a felkerülés szempontja, hogy van-e mögötte profi stáb és kiadó/forgalmazó vagy sem.
Ha tudsz küldeni linket a sorozat vagy premier kapcsán, akkor az meggyorsítja a felkerülést. Kérlek ne küldj be olyan premiert, ami csak internetes pletykán alapszik. Ha tudod, kérlek támaszd alá a forrás linkjével.
Amennyiben a csatorna munkatársaként keresel meg minket, kérlek ezt jelezd, hiszen csak így tudjuk hivatalos sajtóinformációként kezelni a beküldést.
Kérlek csak magyar, amerikai vagy globálisan elérhető sorozatot küldj be, az oldalnak nem célja pl. a német premierek listázása. Természetesen, ha egy német sorozat (pl. Cobra 11) hazai bemutatási dátumot kap, az is felkerül az oldalra.