Info Információk az oldalról

Mi ez az oldal?
A sorozatpremierek.hu oldal azért jött létre, hogy legyen egy magyar oldal, egy magyar adatbázis a sorozatok hazai (és amerikai) premierjeiről. Ezen az oldalon tájékozódhatsz a közelgő premierekről különböző időszakokra bontott listákon, vagy egy adott csatorna/sorozat adatlapjáról. Emellett számos alapvető információt megtalálhatsz a sorozatokról, évadokról és a csatornákról.

Tartalmak
A sorozatok és premierek a népszerű sorozatadatbázisokból (IMDb, TMDb, TheTVDb) és a csatornák hivatalos bejelentéseiből származnak. Az oldal szerkesztősége folyamatosan figyeli a különböző hírcsatornákat és a saját szabadidejükben szerkesztik az oldalt. Továbbá lehetőség van tartalmak beküldésére, amelyeket a Közösségi hozzájárulás űrlapjai segítségével üzenetben lehet megtenni. Ezek nem automatikusan kerülnek ki az oldalra, hanem csak manuális ellenőrzés után. Köszönjük mindenkinek, akik segítenek abban, hogy senki se maradhasson le kedvenc sorozatának premierjéről!

TMDb IMDb TVDb

Szerzői jog
Az oldalon található képeket szerzői jog védi, amelyek jogtulajdonosa a kiadó/forgalmazó/csatorna. Az oldal az ún. „fair use” szabályai keretében használja azokat. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, ha egy tartalom kapcsán törlést szeretnél kérni.

Szerkesztőség
Fejlesztés és szerkesztés:
Vincze Tamás Zoltán

A weboldalt készítette:
Logo

info@sorozatpremierek.hu
Sorozatpremierek